magdich.blogg.se

2015-06-30
14:27:00

Midsommar eller Missommar som endel sÀger!.. ;)
Innan vi skulle Äka mot Breven och tÀlta och fira midsommar kollade vi vÀdret, sÄ vi visste vad vi skulle packa för klÀder. För min del vart det mycker extra tröjor och lÄngbyxor i vÀskan. Eftersom jag alltid fryser nÀr vi Àr i Breven sÄ tÀnkte jag i Är, bÀttre varm Àn snygg. Vilket Jocke tyckte var en mycket smart idé. Jag hade till och med, med mig understÀllsbyxor. Som jag vid ett flertal tillfÀllen tÀnkte att jag skulle gÄ och ta pÄ mig. Men av ren lathet sÄ orkade jag inte de. DÄ fick jag helt enkelt skylla mig sjÀlv.
Ska Àven sÀga att jag hade mÄnga lager pÄ mig. SÄ det fick duga. Hade linne, en tunnare lÄngÀrmat, en tjockare sticketröja, en fleecejacka och över det hade jag min vind- och regnjacka, hade Àven mina fodrade lite snyggare skinnstövlar pÄ mig. Jag vet att stövlar inte Àr en sko man har pÄ sommaren men Jocke sa att jag fick det. ;) NÀr vi kom till Breves sÄ hade Àven Astrid stövlar pÄ sig, sÄ jag var inte sjÀlv om att frysa om fötterna. =P
 
 
NÀr vi kom fram satte vi upp tÀltet pÄ engÄng. Sen satte vi oss vid dom andra och festen var igÄng. =)
 
Mamma skickade ett sms till mig och frÄgade om vi hade fÄtt upp nÄgot tÀlt Àn. DÄ tog jag denna bild och skickade till henne. Som jag nyligen skrivit sÄ kÀnde jag mig en aningen för lat för att resa pÄ mig och gÄ och ta en bild pÄ tÀltet sÄ jag satt kvar pÄ min stol pÄ tog bilden dÀrifrÄn. (Det Àr det gröna tÀltet som Àr vÄrat)
 
 
Vi hade i Ă„r fĂ„tt tag pĂ„ enn gammalt militĂ€rtĂ€lt. Efter att jag hade svarat pĂ„ mammas sms sĂ„ frĂ„gade hon om hur det hade gĂ„tt med militĂ€rtĂ€ltet. Även denna bild satt jag kvar pĂ„ min stol. Fick bara vrida mig Ă„t det andra hĂ„llet. I det tĂ€ltet satt vi senare pĂ„ kvĂ€llarna nĂ€r alla mygg och knott hade kommit och gjort oss sĂ€lskap.
 
 
Senare nÀr vi hade tröttnat pÄ att sitta vid vÄran tÀltplats, var det dags att gÄ bort mot Kullen. Men som sagt i mitt tidigare inlÀgg hÀr om dagen, sÄ Àr jag rÀtt dÄlig pÄ att ta kort. SÄ frÄn denna kvÀll har jag inga fler bilder, förutom den som kommer nu. Fast den har jag snott av Astrid. ;)
 
NÀr vi kom tillbaka till tÀlten efter ett par rundor pÄ dansgolvet och ett par besök i öltÀltet. SÄ tyckte vi att det var en superbra idé att tÀnda pÄ grillarna igen och Àta lite och framförallt vÀrma sig.
 
Men som vanligt sÄ ska folk börja hitta pÄ massa ljug om andra oskyldiga mÀnniskor. I detta fall vart jag offret. Folket som satt med vid grillen sa att jag hade somnat pÄ stolen med fötterna pÄ grillen. Men det vet jag inget om. ;) SÄ alltsÄ kan det inte ha hÀnt! Jocke sa att han hade sagt till mig att mina fötter började ryka. Men det tror inte jag pÄ. ;) Stackars lilla oskyldiga Magda!
 
Solen hann gÄ ner och gÄ upp igen innan vi gick och la oss. Sista gÄngen jag kollade pÄ klockan, vart den 04.00. DÄ var vi strax pÄvÀg att gÄ och lÀgga oss.
 
 
Vaknade av att nÄgon som hade gÄtt och lagt sig mycket tidigare Àr oss, börja spela musik sÄ det eka. DÄ var det kört. Kunde inte somna om igen. Men jag lÄg kvar och kollade pÄ de smÄ krypen som kröp runt pÄ insidan av utetÀltet.
 
Men det Àr en jÀkla tur att man inte blir bakis nÀr man sover i tÀlt!
 
 
Efter att alla hade vaknat och Àtit frukost sÄ var det dags att gÄ midsommar-promenaden. Som alltid ska man stanna pÄ pilsnerbryggan och vila en stund och blöta ner strupen, sÄ den inte börja att damma.
 
Försök 1, i att ta en bild pÄ alla nÀr folket tittar in i kameran.
 
 
Försök 2.
 
 
Försök 3. Lyckades!  =D Kanske inte den bÀsta bilden, men jag vart nöjd iallafall. SÄ den fick duga!
 
 
 
 
Karln i mitt liv! Det bÀsta som hÀnt mig! <3 Vad skulle jag göra utan honom?!
Vad vore Magda utan sin Jocke?! <3
 
 
NÀr kvÀllen kom satt vi Äterigen inne i det stora tÀltet och hade det trevligt. Eller ja, alla förutom Elvis dÄ. Han ser inte sÄ road ut. ;) För det kan ju inte vara sÄ att det var mörkt och att jag hade blixtden pÄ. =P
 
 
Men Astrid och Trumpetaren hade det trevligt!
 
SkÄl pÄ er!
 
 
Jag försökte ta en bild pÄ Michelin, Schweizernöten och Emelie. Men dÄ kÀnde Elvis för att skoja till det lite. Och vet ni vad? Jag gick pÄ den. ;)
 
 
Men denna gÄng lyckades jag bÀttre. Shit vilka snygga brudar jag fick pÄ bild.
 
 
Sen var det dags att gÄ mot Kullen igen.
 
Jesper hade gjort en liiiten grogg, som han skulle ha som fÀrdkost.
 
Astrid! Astrid! Astrid!
Vet du vad?
Jag hade INTE ett finger med i den groggen?
Det Àr sÀkert, jag lovar!
 
 
Jesper tyckte verkligen att den var jÀttegod.
 
 
Även Jocke ville vara med pĂ„ bild med sin fĂ€rdkost. Älskar hans minn! Den Ă€r obetalbra.
 
 
DÄ sa Jesper att vi mÄste ha en bild pÄ mig ocksÄ. Men han vart inte riktigt nöjd pÄ första försöket. Den vart lite suddig tyckte han. SÄ han var tvungen att ta en ny.
 
 
Hahaha.. Inga kommentarer pÄ denna bild.
 
 
PÄ vÀgen till Kullen sÄ tog Jocke ett kissestopp och en genvÀg i diket, dÀr han hittade sÄ fina blommor. Han kom fram med den till mig och sa: -Den Àr till dig Àlskling! Visst Àr han romantisk?! =) Jag satte den i min tomma flaska sÄlÀnge. ;)
 
 
Michelle skulle bara kolla lite över brokanten. DÄ kÀnde jag att jag ville stÄ pÄ lite avstÄnd sÄ inte jag ocksÄ fick lust att kolla lite dÀr borta.
 
 
 
Strax efter kom Johan och ville kolla lite tillsammans med Michelle. DÄ kommer Nicklas och frÄgar om dom matar fiskarna lite. DÄ höll Àven jag pÄ att tappa kontrollen över min mage.
 
Det Àr tur att vi tog sÄ bra hand om varandra. =)
 
 
Efter den lÄnga vandringen till Kullen och senare hem till tÀlten igen. Vart det sÀngen pÄ engÄng denna kvÀll/natt.
 
Ni som vet, sÄ la min kÀra sambo ut en bild pÄ mig pÄ fb nÀr jag ligger och sover i soffan som ett kryss. Nu hade jag chansen att ta en blid pÄ honom i tÀltet nÀr han ligger och ser ut som om han har brutit armen. Inte riktigt densamma men den fÄr duga. HÀmden Àr ljuv. ;)
 
 
Sen vart det hemgÄng med dusch, soffhÀng och popcorn. Senare vart det sÀngen. Vad Àr skönare Àn att fÄ krypa ner under tÀcket i sin egna sÀng efter en helg i ett tÀlt pÄ en luftmadrass?

2015-06-29
14:44:08

Girl Power!
Oj, det var ju evigheter sen jag bloggade sist. Det kan nog bero pÄ att jag Àr sÄ fruktansvÀrt dÄlig pÄ att ta upp kameran/mobilen ur vÀskan och ta kort. Jag mÄste bli bÀttre pÄ det. Det Àr ju trotsallt roligt att blogga. =)
 
Jag hittade lite gamla bilder i telefonen frÄn en tjejfest för nÄgon mÄnade sen. Roligaste kvÀllen pÄ mycket lÀnge!..
 
Ni som kÀnner mig vet ju hur jag Àr. Jag kan helt plötsligt fÄ för mig nÄgot och dÄ vill jag göra det. Spelar ingen roll hur konstigt det Àn Àr. ;) Denna kvÀll var dÄ inte nÄgot undantag tydligen. Jag fick för mig att jag ville göra en pyramid, vilket resten av tjejerna tyckte var en strÄlande idé. =D Ska tillÀgga att vi Àr ute pÄ en balkong ett par vÄningar upp. ;)
 
Tur att vi redan var ute innan det spÄrade ur. ;)
 
 
 
 
 
 
 
Det tar sig. Eller vad tycker ni?!
 
 
VoĂ­la!..
 
Fan vad vi var bra. Tycker jag iallafall. Och snyggt vart det ocksÄ. ;)
Framförallt sÄ hade vi jÀkligt kul! =D
 
 
Okej!..
 
 
Sitter pÄ bussen pÄ vÀg in till stan, för utgÄng och mera party!..
 
 
 
SÄklart! Ingen riktig krogenrunda utan ett par bilder inifrÄn tjejtoan. ;)
 
 
Fan, snygga som fÄ!
 
 
 
 
 
Ciao!