magdich.blogg.se

2016-12-14
12:49:00

En underbar helg i Leksand! <3
NÀr fredagen Àntligen kom, var det dags att packa in vÀskan i bilen och fara till bÀstaste Fia!
 
Tro det eller ej, jag Äkte till Leksand denna gÄng och det var inte nÄgon hockey med i bilden. ;)
 
NÀr Hanna och jag kom fram till Fia sÄ sa alla vÄra magar kurrkurr. DÄ beslöt vi oss för att gÄ ut och kÀka en bit mat.
 
NÀr vi kom in till stan sÄ gick vi förbi en bankomat, dÀr Fia och jag har hÀrliga minnen ifrÄn. =)
Ahh.. Ingmar Bergman!!!..
Hahaha.. Inte ett öga var torrt dÄ. Men men, det Àr en annan historia.
 
 
Eftersom jag inte ska Àta pizza och sÄnt just nu sÄ fick det bli en lite finare restaurang. Vilket inte gjorde nÄgon av oss nÄgonting alls. För maten vi Ät. Mmmmmmm.. Det fÄr sÀga allt.
 
 
Ska det vara sÄ ska det! SÄklart var förrÀtt nÄgot vi, iallafall jag skulle ha! Speciellt nÀr jag sÄg att dom hade tzatziki och bröd. =D Vitlök byggde denna kropp, sÄ att sÀga. Haha..
 
 
Sen skulle jag ha plankstek med flÀskfilé, rödvinsÄs och bubbelvatten.
 
NÀr maten vÀl kom in sÄ slÄg det mig. Jag kan ju inte dela mitt kött. Inte sÄ trevligt att ta hela köttbiten och bita av den. SÄ det Àr tur att jag Àr berikad med sÄ fantastiska vÀnner som jag har. Fia fick dela mitt kött Ät mig. SÄ det Àr dÀrför det ser ut som om det Àr en treÄring som ska Àta denna mat. ;)
 
Efter att vi hade Àtit klart sÄ trodde jag att jag inte skulle klara av att resa mig frÄn stolen. Jag var sÄ mÀtt att jag fick rulla till bilen.
 
NÀr vi kom tillbaka till Fia sÄ var det bara att göra sig iordning och gÄ och lÀgga sig. Och som typ alla kanske vet sÄ somnar man ju inte direkt. Man ligger och pratar ganska lÀnge tills man somnar och inte hinner sÀga godnatt.
 
 
Hanna hade en överraskning till mig och Fia eftersom vi bÄda hade fyllt Är. SÄ det Ànda vi visste var att vi skulle vara klÀdda och klara med allt till klockan 8.00, vi skulle dessutom vara pÄ fastande mage. Vilket var lÀtt efter middagen kvÀllen innan. Jag hade dock fÄtt lite dispens till en smörgÄs om jag var tvungen att ta en vÀrktablett för att slippa kramper i magen senare under dagen. Men jag kÀnde att jag inte behövde ta nÄgra tabletter denna morgon.
 
SÄ nÀr vi var klara gick vi ut till bilen och Äkte till (för mig och Fia) ett okÀnd mÄl.
 
 
Hahaha.. Snyggast i stan! RÀdda över vad Hanna skulle utsÀtta oss för.
 
Framme pÄ destination ett. Vadan detta?
 
 
Tydligen skulle vi till ett bra stÀlle! ;) Vi kÀnde oss redan lite lugnare.
 
 
Nomnomno..
 
Nu förstod vi varför fastande mage. Hotellfrukost! Återigen mĂ€tt som en, jag vet inte vad nĂ€r vi rullade dĂ€rifrĂ„n.
 
 
SÄklart var jag ju bara tvungen att leka lite med maten ocksÄ.
Han Àr glad att se dig! =)
 
 
Inte nu lÀngre. =(
 
 
NÀr vi rullade dÀr ifrÄn till bilen igen. SÄ var det dags att Äka till destination tvÄ.
 
NÀr vi kom fram till Kupolen (Ett köpcentrum i BorlÀnge som Marieberg fast lite mindre, för er som inte vet) som var stopp tvÄ. SÄ var Hanna tvungen att förklara sig. Hon hade tÀnkt att bjuda oss pÄ spa men eftersom jag tidigare i veckan hade opererat mig sÄ var hon tvungen att tÀnka om lite. SÄ vi var pÄ Kupolen för att Hanna skulle köpa lite spagrejer för att vi skulle ha ett hemmaspa istÀllet.
 
DÄ frÄgade jag Hanna om det var allt hon hade tÀnkt för dagen. Vilket det var. DÄ frÄgade jag om vi inte skulle ta en liten shoppningdag eftersom vi ÀndÄ var dÀr. Innan vi skulle Äka hem och ha hemmaspa. Den idén tyckte bÄde Fia oah Hanna om. SÄ dÄ vart det affÀr in och affÀr ut.
 
 
Inte superlÀtt att försöka vika ihop klÀdplagen igen som jag tittat pÄ, med handen i paket som vÀrkte. Men tur att det fanns vÀrktabletter lite överallt i fickorna pÄ denna jacka. ;)
 
 
Fika/typ lunchdags. Men eftersom jag var sÄ jÀklamÀtt sen efter frukosten sÄ nöjde jag mig med flytande föda. Vilket inte ens det fick jag i mig.
 
 
Men Hanna och Fia vart lite sugna pÄ alla godsaker som fanns att vÀlja pÄ.
 
 
Mina finaste flickor!
 
Kolla in blicken frÄn han som stÄr bakom. Hehe..
 
 
Haha.. Mindre fin. StÀndigt denna hand med pÄ alla bilderna och hög pÄ vÀrktabletter. För att inte somna (vilket jag annars gör pÄ tabletterna) fick jag dricka en stor cappuccino. ;)
 
 
Åter till affĂ€rerna igen.
 
 
NĂ€r vi kom tillbaka hem till Fia började vi laga mat. Taco stod det visst pĂ„ menyn för kvĂ€llen. Återigen mĂ€tt som bara den. Jag tror fasen att det Ă€nda vi gjorde denna helg var att Ă€ta.
 
Efter det kollade vi igenom vad vi hade handlat under dagen. Jag hittade inte mycket av intresse men lite fick jag iallafall med mig hem.
 
 
Jag fick Àven en senfödelsedagspresent av Fia. Hon kÀnner mig sÄ vÀl. ;)
 
 
Sen var det dags för den efterlÀngtade spastunden.
 
Jag passade pÄ att köpa mig lite hÄrfÀrg, nu nÀr jag hade Hanna som kunde hjÀlpa mig med att fÀrga hÄret pÄ mig.
 
 
Hanna sa att jag var tvungen att ha en pÄse pÄ handen. Hon ville inte att det skulle komma fÀrg pÄ den. SÄ det var bara för Magda att lyda om jag nu ville fÄ mitt hÄr fÀrgat. ;)
 
 
Fia slog in mitt huvud sÄ vackert med plastfolie medan fÀrgen gjorde verkan. Men nÀr jag vÀl satt dÀr med fÀrg i hÄret kom jag pÄ att jag kan ju inte tvÀtta ur hÄret sjÀlv.
 
 
SÄ Äterigen fick Fia hjÀlpa mig. Haha.. Ingen vacker syn, dÀrav kommer ingen bild pÄ nÀr vi tvÀttade ur fÀrgen. Jag stod med rumpan upp i vÀdret utan tröja, strumpor och mjukisbyxorna uppdragna till knÀna och lutade mig in i duschen. Medan Fia satt pÄ toastolen och försökte tvÀtta ur fÀrgen som envist hÀngde sig kvar. Men tillslut fick hon ut fÀrgen och kunde ha i efterbehandlingen.
 
Haha.. Snyggast i stan igen! ;) Mascara som runnit och en Lilla My toffs. Men jag Àr en gladskit allafall.
 
 
Som tack fick Fia fÀrgen som var kvar i flaskan. Hon fick nÄgra fina röda slingor.
 
 
Hanna vart ocksÄ lite sugen pÄ att fÀrga sitt hÄr. Fast blont sÄklart. ;)
 
 
 
Sen skulle vi duscha med skrubb och allt som hör spa till. Fia kom med en strÄlande idé att hon och jag skulle duscha tillsammans för dÄ kunde hon skrubba mig. Hahaha.. Ja, jag vet hur det lÄter. Men oj sÄ mysigt vi hade det. ;)
 
Alltid denna hand! ;)
 
 
Efter duschen med skrubb sÄ skulle vi dra ut vÄra orenheter, de sÄ kallade blackheads.
 
 
Efter att vi haft dom i en kvart sÄ skulle dom av och en ansiktsmask skulle pÄ.
 
 
Ja, vad sÀger man?
 
 
KĂ€nner jag dessa? Hmm.. Tror inte det. ;)
 
 
Medan ansiktsmasken gjorde sin verkan sÄ fick Àven fötterna sig ett bad med salt. Samtidigt som underbara Fia gav mig ryggmassage.
 
Skööööönt!!
 
 
PÄ söndagen nÀr vi vaknade sÄ var det dags för lite frukost. Sen tog vi oss en fika pÄ glögg och lussekatter. Första advent som det var. Nomnomnom..
 
Sen Äkte vi in mot den stora staden Leksand igen. Fia och nÄgra i hennes klass skulle stÄ pÄ torget och upptrÀda och samla in pengar till musikhjÀlpen.
 
 
 
Hanna och jag stod pÄ första parkett och sÄg pÄ.
 
 
Jag drog Àven mitt strÄ till stacken och hjÀlpte till att samla in lite pengar. =D
 
 
Fia ville ocksÄ vara med. Varför inte slÄ pÄ stort nÀr man ÀndÄ hÄller pÄ. SÄ varför inte ha tvÄ pÄ engÄng?
 
 
Efter att Fias första upptrÀdande var klart sÄ gick vi till ett café och köpte oss varsin varmchoklad. Varmt och gott en mycket kall dag som det var.
 
 
TyvÀrr Àr det bara slut kvar pÄ bilden. ;)
 
Vi satt dÀr inne och jag började Àntligen fÄ tillbaka kÀnseln i mina tÄr, sÄ var det dags att gÄ ut igen och kolla pÄ Fias andra upptrÀdande. 
 
 
Efter att Fia var klar sÄ Äkte jag och Hanna hem.

Men trots att jag hade handen i paket och det följde lite krÄngel och vÀrk med sig sÄ hade jag mycket roligt ihop med mina tjejer. <3
 
Fast sÄ fort jag skulle göra nÄgot sÄ kom antingen Hanna eller Fia och frÄga -Ska jag hjÀlpa dig?
Det slutade med att pÄ lördagförmiddagen sÄ bestÀmde dom sig för att inte frÄga om dom skulle hjÀlpa mig, utan att jag skulle be om hjÀlp nÀr jag behövde de. Men om vi sÀger sÄ hÀr. Det gick inte sÄ bra för dom. För strax efter att dom sagt att dom inte skulle frÄga mig. SÄ frÄgade Fia -Ska jag hjÀlpa dig? Hahaha..
 
Men kort sagt, en mycket lyckad och megamysig helg!
 
Tack mina tjejer! <3