magdich.blogg.se

2020-05-18
14:15:14

Mysdag i stugan! <3
NÀr pappa/husse Äker ivÀg och spelar sÄ passade Hugo, Calvin och jag pÄ att Äka till mormor och morfar i stugan över en dag.
 
NÀr bilen var packad och klar pÄ bÄde unge, hund och grejer sÄ kunde vi Àntligen Äka.
 
 
NÀr vi vÀl var dÀr vart det massa lek och bus ute i det underbara vÀdret.
 
Till lunch grillade vi korv med bröd.
 
NÀr Hugo hade Àtit klart började han flörta med mormor. Han satt och klappa fint pÄ mormors huvud. Efter vi Äkt hem fick mormor duscha och tvÀtta hÄret. Haha.. Hon hade bÄde ketchup och rÀkröra i hÄret.
 
 
SÄklart skulle han ju hjÀlpa morfar med renoveringen av nya utbyggnaden pÄ stugan. Han var ju tvungen att inspektera vinden, sÄ allt sÄg rÀtt ut.
 
 
Lycklig unge som fick klÀttra med morfar.
 
 
 
Det var jobbigt att vara ute och leka och försöka hÄlla koll pÄ brorsan som sprang överallt. Och att jaga sÄpbubblor. DÄ Àr det inte lÀtt att hÄlla sig vaken en lÀngre stund.
 
 
 
Hugo hittade morfars bygglampa som han sĂ„klart skulle lysa med pĂ„ allt. Även pĂ„ oss och i vĂ„ra ögon. Det var verkligen superkul. Speciellt nĂ€r vi tog upp hĂ€nderna för ögonen och sa aj, aj.
 
 
 
NÀr han gick till nÀsta och lös i ögonen sÄ sa han sjÀlv aj, aj och skrattade samtidigt.
 
 
NÀr vi lyckades fÄ tillbaka lampan frÄn Hugo sÄ sÄg han att morfar satt och sorterade skruvar. Vilket han tyckte sÄg vÀldigt kul ut och ville hjÀlpa till med.
 
 
Hugo satt och peka och morfar tog upp en sÄdan skruv och dom tittade pÄ den tillsammans. Dom hade djupa och lÄnga diskussioner om denna skruvlÄda.
 
 
NÀr det var dags att Äka hemÄt sÄ var Hugo mycket trött. Det tog inte lÄng tid innan han somnade i bilen. VÀl hemma igen sÄ var han svÄrvÀckt.
 
 
Med andra ord sÄ hade vi en mycket mysig och trevlig dag.