magdich.blogg.se

2020-05-18
14:15:14

Mysdag i stugan! <3
När pappa/husse åker iväg och spelar så passade Hugo, Calvin och jag på att åka till mormor och morfar i stugan över en dag.
 
När bilen var packad och klar på både unge, hund och grejer så kunde vi äntligen åka.
 
 
När vi väl var där vart det massa lek och bus ute i det underbara vädret.
 
Till lunch grillade vi korv med bröd.
 
När Hugo hade ätit klart började han flörta med mormor. Han satt och klappa fint på mormors huvud. Efter vi åkt hem fick mormor duscha och tvätta håret. Haha.. Hon hade både ketchup och räkröra i håret.
 
 
Såklart skulle han ju hjälpa morfar med renoveringen av nya utbyggnaden på stugan. Han var ju tvungen att inspektera vinden, så allt såg rätt ut.
 
 
Lycklig unge som fick klättra med morfar.
 
 
 
Det var jobbigt att vara ute och leka och försöka hålla koll på brorsan som sprang överallt. Och att jaga såpbubblor. Då är det inte lätt att hålla sig vaken en längre stund.
 
 
 
Hugo hittade morfars bygglampa som han såklart skulle lysa med på allt. Även på oss och i våra ögon. Det var verkligen superkul. Speciellt när vi tog upp händerna för ögonen och sa aj, aj.
 
 
 
När han gick till nästa och lös i ögonen så sa han själv aj, aj och skrattade samtidigt.
 
 
När vi lyckades få tillbaka lampan från Hugo så såg han att morfar satt och sorterade skruvar. Vilket han tyckte såg väldigt kul ut och ville hjälpa till med.
 
 
Hugo satt och peka och morfar tog upp en sådan skruv och dom tittade på den tillsammans. Dom hade djupa och långa diskussioner om denna skruvlåda.
 
 
När det var dags att åka hemåt så var Hugo mycket trött. Det tog inte lång tid innan han somnade i bilen. Väl hemma igen så var han svårväckt.
 
 
Med andra ord så hade vi en mycket mysig och trevlig dag.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: